Informacije na telefonu 01 5000 600
Domov | Skladišče visokokvalitetnih orodnih jekel

Skladišče visokokvalitetnih orodnih jekel

Behringer žaga

Behringer žaga

Orodno jeklo W.Nr. 1.2379

Orodno jeklo W.Nr. 1.2379

Okrogle dimenzije

Okrogle dimenzije

Skladišče visokokvalitetnih orodnih jekel

 

Zavedamo se, da znate ceniti pametne poslovne odločitve, zato smo se odločili, da našo dejavnost toplotnih obdelav v vakuumu razširimo tudi na prodajo visokokvalitetnih orodnih jekel.

V začetku maja 2012 smo na lokaciji Ulica Jožeta Jame 14 A v Ljubljani, odprli novo prodajno skladišče visoko kvalitetnih orodnih jekel zahodno evropskega porekla različnih proizvajalcev. Jekla nemškega proizvajalca KIND&CO za delo v vročem, delo v hladnem, za preoblikovanje plastike, za steklarsko industrijo in druga specialna jekla so okroglih in ploščatih dimenzij so v žarjenem stanju in kovana, kar zagotavlja boljšo strukturo materiala in daljšo življenjsko dobo orodja.

Ponujamo vam tudi konvencionalna hitrorezna jekla zahodno evropskega porekla in jekla prašnate metalurgije zaščitenih znamk ASP® in CPM®, pod enakimi pogoji, kot do sedaj.
Za vsa pri nas kupljena jekla boste dobili ustrezne certifikate.

V kolikor se boste odločili za nakup jekla pri nas, vam v okviru naše celovite storitve ponujamo brezplačno svetovanje o optimalni izbiri materiala in toplotne obdelave glede na namen uporabe vašega orodja oz. strojnega dela.

Pomembna prednost, ki vam jo ponujamo je, da boste nakup jekla in storitev toplotnih obdelav lahko opravili v okviru enega podjetja in na eni lokaciji.
Po dogovoru vam bomo pri nas kupljeni material dostavili na sedež vašega podjetja.

Prepričani smo, da boste v nas tudi v bodoče prepoznali zaupanja vrednega partnerja.
Vašega odziva bomo zelo veseli.

 

Pregled trenutne zaloge skladišča podjetja Metaling d.o.o.